donderdag 27 september 2007

Even voorstelen

Mij naam is Adela Rozsivalova. Ik ben in 1979 geboren in Tsjechië.
Vanaf mijn geboorte ben ik opgegroeid met dieren.
Toen ik voor een studie moest kiezen heb ik gekozen voor Toerisme omdat ik talen wilde leren. In deze periode heb ik naast mijn studie elke middag doorgebracht in een dierenasiel welke viel onder een dierenartspraktijk.
Tijdens mijn studie moest ik stage lopen en dit heb ik in Spanje gedaan. Zo is ook de liefde voor dit land ontstaan. Naar het examen heb ik definitief naar Spanje vertrokken. In totaal heb ik hier ongeveer 3 jaar doorgebracht totdat ik mijn huidige Nederlandse vriend ontmoette.
In september 1999 ben ik naar Nederland verhuisd. Na vijf jaar te hebben gewoond en gewerkt ( Hondenuitlaatservice ¨Pluto¨) in Nederland hadden wij besloten weer terug naar Spanje te verhuizen met toen onze 3 honden.
Naar 3 jaar in Spanje gewond zijn we sinds april 2008 weer terug in Nederland in middels nu met onze 5 honden; twee teckels, een Engelse Pointer en twee Spaanse resceu dogs Labradors. In Spanje had ik gewerkt als vrijwilliger voor het organisatie http://www.ace-charity.org/ .
En nu heb ik wederom weer een nieuw hondenuitlaatservice op gestart ¨Alle riemen los¨.
Naast honden is mij grote passie foto’s maken.
Deze blog is bedoel voor familie, vrienden, kennissen, klantjes van ¨Alle riemen los¨ en iedereen die interesse heb in het onze ¨honden¨ leven.
Het blog is in mij ¨eigen KPN/Nederlandse taal¨ geschrijven.

Onze 5 honden stelen zich voor: klik hier

Gebruik wijzing tip
Foto’s zijn vergrootbaar naar op het foto zelf op te klikken. Bij open van het pagina’s ( oudere berichten ) is het beste wachten tot alle item worden gedownloaden, anders bij snelle scrolen is risico dat het maar kruisje worden zichtbaar. Bij bekijken van het filmpjes ( diaprojectie) 2keer op het film op klikken en wachten voor buffering voldaan is.
Alle foto’s op deze blog zijn beschermd door copyright....bedankt!!

3 opmerkingen:

Bikkel zei

Hallo Adela

Schijn de 1e te zijn die een berichtje achter laat.
Het is een goed idee om op deze manier de opvangers in de belangstelling te zetten, ACE te promoten en uiteraard je liefde voor dieren.
Prachtige foto's

Anoniem zei

Hallo Adela, ons adoptiehondje komt ook uit de refugio en we willen hem nooit meer kwijt. Wi bewonderen de opvanggezinnen voor hun inzet, hun moed, kortom, ze zijn de belangrijkste schakel.
Tof en fantastisch wat je daar doet en hebt gedaan. rachtige foto's vn unieke dieren. Tof dat je ons de kans gaf om jullie te leren kennen.

grtjs

Conie & Tommeke (ACE)

Anoniem zei

heyyy adella

mooie site heb je gemaakt hoor .
kei leuk om jou hondjes een keer te mogen bewonderen .
groetjes johanna :-)