donderdag 27 september 2007

Onze 5 honden


Lady is mijn eerste hondje, een teefje. Zij is een is een teckel, geboren in Tsjechië in 1997. Zij is ontzettend eigenwijs en zelfbewust. Al die jaren heeft zij overhaal met mij meegereisd. Zij heeft een nestje gehad van 6 puppies. Haar grootste passie graven en jagen en andere honden commanderen.

Nesi is de tweede hond. Toen ze zes maanden oud was kwam ik haar tegen en heb ik haar spontaan aangekocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Zij is een Engelse pointer, geboren in 2000. Nesi was vroeger een hele actieve hond maar door de jaren heen wordt ze rustiger. Na een wandeling wil ze lekker ontstappen op de bank. Nesi heeft iets menselijk in zich en heeft een rustig karakter.

Lotje is de derde hondje. Ik heb haar gekregen als cadeau van mijn vriend. Zij is in 2002 geboren. Lotje is ook een echte teckel maar net iets anders als Lady. Zij is de meest onderdanige hond van de roedel. Zij blaft nog wel veel maar zij pas zich snel aan. Ze vindt poseren voor het maken van foto’s heel leuk. Een echte model dus!

Abi is een Labrador van ongeveer 6 jaar oud. Abi kwam bij ons van het Spaanse asiel in may 2006 als een van onze foster honden (honden van het asiel die zo lang bij een gastgezin blijven wonen totdat er een nieuw baasje is gevonden). Maar Abi was speciaal! We konden geen afscheid nemen zodat we besloten om haar te houden. Zij is ontzettend lief. Abi realiseert dat ze een slecht leven heeft gehad en geniet nu van elke minuut. Ze is erg dankbaar en altijd blij.

Elfje is zwarte Labrador die we hadden geadopteerd van een doden station bij Cadiz in december 2007. Zij had verschrikkelijk leven gehad. Heel leven aan ketting die zij heelmal had ingegroeid in haar nek en door dat grote wond gehouden, gebruik maar voor fokken en toen zij ziek was weggegooid als oude vel. Zij kwam bij ons dood ziek met maar 18 kg gewicht. Zij is oud en heb kanker en niet viel meer tijd over maar zij is die liefste hond die zich maar mens kan voorstelen en we willen haar alles geven en zij geniet zo intens van. Is echt prachtig.


Onze baasje stelt zich voor: klik hier

3 opmerkingen:

ACE/SHIN Blogger zei

ook aan het bloggen geslagen?!!!
Hoe is het met Lotje?
x Gina

Mieneke zei

Hola Adela,

Alles bekeken en genoten, het ziet er geweldig uit. Ik blijf erbij dat je best beroeps kunt worden zoals ik al mailde, freelance dan zodat er ook nog tijd overblijft voor de hondjes waar je zoveel voor doet.
xx Mieneke

Louisette passion retriever, cat, memory Katanga zei

Groetjes van Belgie, Mooie wandeling op u blog.