vrijdag 13 juni 2008

Patiënten up to date

Met Lady gaat het heel goed. Het is nu precies een week geleden dat zij is aangereden maar daar is bijna nikst meer van te merken. Zij is vandaag voor eerst ook met ons naar het bos geweest. In huis doet zij nog steeds zielig en wil haar bordje met vlees het liefst in haar mand ontvangen, zodat zij die in alle rust kan opeten ( ¨beetje¨verwent, zeg maar…). Maar buiten in het bos gaat zij weer haar eigen weg. Ach, die Lady die verandert toch nooit… ( ¨Echt niet!¨ : zeg Ricky die naast mij ziet en boven standen tekst deed aanpassen ;--)
Met Elfje gaat dat ook goed. Zij heb grote spuit voor 5 dagen van cortison en we wachten af voor het resultaat van het bloed onderzoek. Ook bij haar is nikt meer te merken van het woensdags crisis. Zij kwispelt heel hard met haar staart en wil maar eten. Ik verwacht geen wonders maar hope dat zij toch nog paar weken ( en liefst nog viel langer natuurlijk) volhoud zo ik haar aan mij ouders mag voorstelen die over 3 weken naar NL komen op bezoek… Elfje is zo lief en zo dankbaar…

1 opmerking:

Mieneke zei

Ga zo door Elfje! We duimen voor je. Adela hoop dat je ouders haar zullen zien, dat ze het zo goed blijft doen. Wat gezellig dat je ouders komen.
Fijn dat Lady weer bijna de oude is, een heerlijk verwend meisje dat haar eigen gang gaat.

Knuf voor alle banjers en een extra voor Elfje!