maandag 31 maart 2008

Laste mandag

Af en toen gaan we in ochtend langs het revier lopen. Het revier komt rechts in op strand uit in zee… maar meeste is het droog en water is maar als het regen som plekje zijn paar vijvers daar blijf water altijd staan. In de vijver leven viel schilpaden en in middags komt daar geiten met geiten hoeder om van drinken…heel mooi gebit allen zo jammer dat het zo viel afval overal rond licht…echt zonder.

In ochtend zijn waak horen en zien viele papagein die daar ook vrij leven. Die waren ooit door mensen daar losgelaten omdat hun die niet meer willen…na papagein hebben daar echt goed. Het is bomen rijken omgeving en door goede temperatuur kan hun daar maklik zo vrij leven…waak hoor ik die gillen en dan snel voor bij vliegen …het luk nooit leuke foto’s van hun maken….tot vandaag!



Middag gin Elfje weer bij DA. Zij is allergisch op een of ander plant dus moet om week spuitje. Tegen over het DA is manege. Prachtige paarden staan altijd in weiland maar ook altijd heel ver weg. Ook tot vandaag!
















Het zijn nog wat foto’s …maar die paarden zijn zo prachtig en elke foto waard …schitteren dieren!

2 opmerkingen:

Mireille zei

Wow! Wat een práchtige foto's zeg! Ik vind die middelste van die papagaai echt héééééél erg mooi hoor! En die van die paarden...
Jeetje, écht mooi

Mieneke zei

Hola,

Het lijkt wel of de hele spaanse dierenwereld afscheid van je neemt. de papagaaien die je nooit zag van dichtbij en zelfs de paarden. geweldig toch!